OSNOVNA ŠKOLA "SOLINA"


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sigpro has a deprecated constructor in /home/ossolina/public_html/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro.php on line 19

Drugi o nama

Brojnim projektima Europska unija nastoji pomoći poboljšanje uvjeta života građana Bosne i Hercegovine, a neprocjenjiva je pomoć koja je stigla za obnovu škola, posebice nakon poplava i klizišta koja su zadesila siromašnu BiH.

Nakon godina rada u devastiranoj školi, Osnovna škola Solina u Tuzli je postala jedna od najbolje opremljenih.

Svoju ulogu u društvu, odgojno –obrazovnu ali i zabavnu JU OŠ „Soli­na“ Tuzla iz godine u godinu uspješno ispunjava prilagođavajući se prom­jenama koje neminovno dolaze vre­menom. Ono što je bitno za ovu školu jeste da moto, „djeca su najvažnija i na prvom mjestu“ nije deklarativan nego da se primjenjuje u praksi.

Amela Tučić, Aldin Salihović, Mujo Hasić, Azur i Azra Isanović, svi učenici Osnovne škola „Solina“ sinoć su se vratili sa 20. FLUOŠ-a iz Novog Sada, zadovoljni svojim nastupom i predstavljanjem, ne samo svoje škole već i domovine.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ossolina/public_html/components/com_k2/templates/solina/category.php on line 254